Workshops

Winter vanuit de Chinese geneeskunde 

 

Vrijdag 13 november

19:30-22:00 uur

€25,00 live - €20,00 online

Live in yogaschool Vionté, zonstraat 112 Driebergen

De groepen is klein (maximaal 6 personen), ervaring is niet nodig en op de locatie kunnen we alle corona maatregelen handhaven. 

 

Vanaf 7 november begint de winter vanuit de Chinese geneeskunde. Tijdens deze workshop word je door middel van oefeningen, yoga en meditatie meegenomen in het waterelement. In de winterperiode is de yin energie in de natuur en in ons lichaam op zijn hoogtepunt. Het is nu de tijd om steeds meer naar binnen te keren (letterlijk en figuurlijk!) en heel erg goed voor jezelf te zorgen. Deze periode staat ook voor stilstaan terwijl er ondertussen toch van alles in je lichaam (en onder de grond) gaande is. Tijdens deze workshop leer je hoe je om kunt gaan met de emoties die horen bij het waterelement en welke voeding passend is. Ook leer ik je waar de meridianen van de blaas en de nieren (horend bij het waterelement) zich in het lichaam bevinden. Een mooie avond met een variatie van oefeningen en opdrachten in het bijpassende werkboek dat ik speciaal voor deze workshop heb ontworpen. Op deze manier heb je mooie handvaten voor de gehele winterperiode! 

Winter vanuit de Chinese geneeskunde

€ 25,00


Online day retreat

 

TE VOLGEN VANUIT HUIS, OP EEN MOMENT DAT HET JOU UITKOMT

Wil jij:

+ een dagdeel helemaal voor jezelf om te ontspannen

+ leren wat je kunt doen om juist nu te onthaasten en op te laden?

+ ontdekken welke selfcare elementen voor jou belangrijk zijn?

 

Gedurende 3,5 uur nemen wij jou, gewoon vanuit je eigen huis, mee in diverse sessies: van yoga, een selfcare workshop tot aan verschillende meditaties.

 

Voel je vrij om de sessies te volgen op de manier die bij jou past, door bijvoorbeeld alle sessies in 1 keer te doen, of kies er voor om 1 sessies per keer te doen, up to you!

 

Voorbeeld programma

ZO KUN JE JOUW ONLINE DAY RETREAT INPLANNEN

9:00 - 9:15 uur Start & welkom

9:15 - 9:30 uur Meditatie

9:30 - 10:30 uur Yin yogales

10:30 - 10:45 uur Thee moment

10:45 - 11:45 uur Workshop: Aan de slag met jouw selfcare

11:45 - 12:15 uur Bonus sessie: Wandelmeditatie van 30 minuten

12:15 - 12:45 uur Bonus sessie: Yoga Nidra van 30 minuten

 

Maar misschien vind jij het wel fijner om het programma in de middag of avond te doorlopen, of wil je de sessies los van elkaar doen. Voel je vrij om hier je eigen draai aan te geven, die bij jou past op dit moment.

 

Online day retreat

€ 59,95

"Wie wil zoekt mogelijkheden. Wie niet wil zoekt een reden."