Workshops

Live online workshop: Diepe ontspanning - 16 april

Tijdens deze workshop zal ik je meenemen in een staat van diepe ontspanning door middel van yin yoga houdingen die het zenuwstelsel tot rust brengen.  Deze workshop is een moment om echt even in te checken bij jezelf, te ontspannen en te voelen wat er speelt.  De houdingen die we doen zullen voornamelijk ontspannen en helend zijn.  De workshop sluiten we af met een fijne  yoga nidra waarna je heerlijk ontspannen aan jouw weekend kunt beginnen!

 

Wat kun je verwachten:

- Yin yoga houdingen die het zenuwstelsel tot rust brengen

- Geleide meditaties en visualisaties

- Yoga nidra als afsluiting

Live online workshop: Diepe ontspanning

Vrijdagavond 16 april

19:30-21:45 uur

€ 20,00

  • Beschikbaar

Als je jezelf een cadeautje mag geven, dan is een online workshop van Marlous een absolute aanrader! Ze neemt je mee terug naar jezelf, naar verstilling; naar jouw essentie. Dit doet ze met behulp van geleide meditaties, ontspannende Yin Yoga poses, visualisaties, ademoefeningen en Yoga Nidra. Dit alles, in combinatie met haar fijne stem en brede kennis, staat gegarandeerd voor een avond vol magie.

-LOES


Fijne yoga docente. Met een stralende glimlach begeleid ze je telkens een stapje dieper. Zowel in de houdingen als ook in het mentale proces.  Met daarbij telkens de uitnodiging om steeds te voelen wat je nodig hebt.  Aanrader voor de workshops terug naar jezelf. 

- BEA VISSER"Wie wil zoekt mogelijkheden. Wie niet wil zoekt een reden."