Workshops

Live online workshop: Yin in de lente - 12 februari

 Tijdens deze workshop zal ik je meenemen in yin yoga houdingen die passend zijn bij de lente. In de Chinese geneeskunde begint de lente en hiermee ook het houtseizoen in de tweede week van februari. Ik zal mijn kennis over het houtelement met je delen gedurende de houdingen. Deze workshop is een moment om echt even in te checken bij jezelf, te ontspannen en te voelen wat er speelt en met nieuwe kennis over het seizoen de lente ingaan zodat jij nog beter voor jezelf kunt gaan zorgen. 

 

Wat kun je verwachten:

- Yin yoga houdingen voor de galblaas en lever

- Geleide meditaties en visualisaties

- Een hand-out met alle informatie die ik tijdens de workshop deel, te gebruiken tijdens het geven van yogalessen of jouw eigen practise. 

Live online workshop: Yin in de lente

Vrijdagavond 12 februari

19:30-21:45 uur

€ 20,00

  • Beschikbaar

Als je jezelf een cadeautje mag geven, dan is een online workshop van Marlous een absolute aanrader! Ze neemt je mee terug naar jezelf, naar verstilling; naar jouw essentie. Dit doet ze met behulp van geleide meditaties, ontspannende Yin Yoga poses, visualisaties, ademoefeningen en Yoga Nidra. Dit alles, in combinatie met haar fijne stem en brede kennis, staat gegarandeerd voor een avond vol magie.

-LOES


Fijne yoga docente. Met een stralende glimlach begeleid ze je telkens een stapje dieper. Zowel in de houdingen als ook in het mentale proces.  Met daarbij telkens de uitnodiging om steeds te voelen wat je nodig hebt.  Aanrader voor de workshops terug naar jezelf. 

- BEA VISSER


Online workshop: Terug naar jezelf

Tijdens de donkerste periode van het jaar neem ik je even mee terug naar jezelf! Heb je behoefte aan langzaam-aan? Ontspannen vanuit je eigen huis? Wil je oefenen in loslaten met zachtheid?  Dan is deze workshop perfect voor jou!

 

Wat kun je verwachten:

- Meditatie

- Visualisatie

- Adem

- Yin yoga

- Yoga nidra

Opname van de workshop: Terug naar jezelf

Je ontvangt de link naar de opgenomen workshop in je mailbox. 

€ 20,00Online day retreat

 

TE VOLGEN VANUIT HUIS, OP EEN MOMENT DAT HET JOU UITKOMT

Wil jij:

+ een dagdeel helemaal voor jezelf om te ontspannen

+ leren wat je kunt doen om juist nu te onthaasten en op te laden?

+ ontdekken welke selfcare elementen voor jou belangrijk zijn?

 

Gedurende 3,5 uur nemen wij jou, gewoon vanuit je eigen huis, mee in diverse sessies: van yoga, een selfcare workshop tot aan verschillende meditaties.

 

Voel je vrij om de sessies te volgen op de manier die bij jou past, door bijvoorbeeld alle sessies in 1 keer te doen, of kies er voor om 1 sessies per keer te doen, up to you!

 

Voorbeeld programma

ZO KUN JE JOUW ONLINE DAY RETREAT INPLANNEN

9:00 - 9:15 uur Start & welkom

9:15 - 9:30 uur Meditatie

9:30 - 10:30 uur Yin yogales

10:30 - 10:45 uur Thee moment

10:45 - 11:45 uur Workshop: Aan de slag met jouw selfcare

11:45 - 12:15 uur Bonus sessie: Wandelmeditatie van 30 minuten

12:15 - 12:45 uur Bonus sessie: Yoga Nidra van 30 minuten

 

Maar misschien vind jij het wel fijner om het programma in de middag of avond te doorlopen, of wil je de sessies los van elkaar doen. Voel je vrij om hier je eigen draai aan te geven, die bij jou past op dit moment.

 

Online day retreat

€ 57,00

€ 47,00

"Wie wil zoekt mogelijkheden. Wie niet wil zoekt een reden."