Workshops & events

Mini winter retreat

Een hele zondagmiddag voor jezelf in een aerialdoek? Tijd om echt even te ontspannen en los te laten?

 

Heb je ook het gevoel dat je meer wilt dan een les van 75 minuten? Dan is deze mini winter retreat echt iets voor jou. Je ligt zo ongeveer 3 uur in het doek en op de mat. Echt even diep naar binnen keren, nieuwe energie opdoen en even helemaal niets hoeven. Op deze manier kun je de winter goed beginnen.

 

De middag begint met een heerlijke lange yin & restorative les in het aerial doek. Ervaar hoe het doek ervoor zorgt dat je nog meer los kunt laten in de verschillende poses. Daarnaast zorgt het doek om je heen voor een een eigen cocon zodat je heel goed naar binnen kunt keren. Na een korte theepauze vervolgen we de middag met een lange sessie yoga nidra in het aerial doek. Met behulp van een kussen, deken en oogkussen maak je het jezelf enorm comfortabel. We sluiten de middag af met thee en wat lekkers.

 

Inclusief:

- Ruim 2 uur durende yin & restorative aerial les

- 30 minuten yoga nidra

- Thee met lekkers

 

Locatie: Studio Loevenhout Utrecht

Investering; 40 euro

Er is plaats voor maximaal 6 personen. Minimaal 5 deelnemers. NOG 1 PLEK BESCHIKBAAR!

Opgeven via; PM, Marlous@insideyogautrecht.nl of 0634333234

Workshop: yin yoga & reiki

 

Drukke decembermaand? Tijd nodig voor jezelf? Je bent welkom bij deze ontspannende yin yoga workshop in combinatie met reiki.

 

In deze workshop gaan we ons diep laten zakken in verschillende yin yoga poses. De houdingen worden deze avond langer aangehouden zodat er ruimte ontstaat om via mijn handen reiki (universele levensenergie) door te geven. Laat je onderdompelen in rust en stilte en neem de tijd om echt even goed te voelen en jezelf op te laden.

 

Je hoeft geen ervaring met reiki te hebben voor deze workshop. Alleen openstaan om te ontvangen is voldoende. Laat je meenemen in de ontspanning.

 

Prijs: 25 euro

Er zijn 9 plaatsen beschikbaar

Opgeven via marlous@insideyogautrecht.nl of 0634333234

 

 

Zomeryoga in het bos

De zon komt op achter de bomen, je voelt het koele zand onder je voeten, de wind waait door de bladeren van de bomen, je ruikt de frisse lucht en hoort de vogels zingen. Ingrediënten die een yogales in het bos bijzonder maken! Laat je verrassen, doe gemakkelijke kleding aan en neem een strandlaken of mat mee. Elke les staat op zichzelf en iedereen is welkom, zonder of met yoga-ervaring.

 

Praktische informatie: bij mooi weer en als er een docent beschikbaar is. Van mei t/m sept. van 10.00 -11.15 uur, €12,-per les (contant). Verzamelen parkeerplaats restaurant Klein Zwitserland, Traaij 295, Driebergen.  Meld je aan voor de 'zomeryoga bos mailinglijst' door een mail te sturen naar info@vionte.nl . Je ontvangt dan een mail als er les is. Je hoort dan ook welke docent de les zal geven. Het zal een hatha of yin yoga les zijn!

 

Review:

In juni ben ik naar de workshop “zomeryoga in het bos” geweest. Marlous stond klaar om alle deelnemers te ontvangen en na een korte wandeling kwamen we bij een prachtige open plek in het bos. Marlous verzorgde een heerlijke Yin Yoga les terwijl de zon je lichaam verwarmt en er een fijn briesje wind stond. De achtergrond geluiden uit het bos zorgen er voor dat je nog dieper kunt ontspannen. Na de les bent ik ontspannen weer naar huis gegaan en ik kom zeker nog eens terug!

Rene v.d.H ICT manager & yogadocent