Workshops & events

Zomeryoga in het bos

De zon komt op achter de bomen, je voelt het koele zand onder je voeten, de wind waait door de bladeren van de bomen, je ruikt de frisse lucht en hoort de vogels zingen. Ingrediënten die een yogales in het bos bijzonder maken! Laat je verrassen, doe gemakkelijke kleding aan en neem een strandlaken of mat mee. Elke les staat op zichzelf en iedereen is welkom, zonder of met yoga-ervaring.

 

Praktische informatie: bij mooi weer en als er een docent beschikbaar is. Van mei t/m sept. van 10.00 -11.15 uur, €12,-per les (contant). Verzamelen parkeerplaats restaurant Klein Zwitserland, Traaij 295, Driebergen.  Meld je aan voor de 'zomeryoga bos mailinglijst' door een mail te sturen naar info@vionte.nl . Je ontvangt dan een mail als er les is. Je hoort dan ook welke docent de les zal geven. Het zal een hatha of yin yoga les zijn!

 

Review:

In juni ben ik naar de workshop “zomeryoga in het bos” geweest. Marlous stond klaar om alle deelnemers te ontvangen en na een korte wandeling kwamen we bij een prachtige open plek in het bos. Marlous verzorgde een heerlijke Yin Yoga les terwijl de zon je lichaam verwarmt en er een fijn briesje wind stond. De achtergrond geluiden uit het bos zorgen er voor dat je nog dieper kunt ontspannen. Na de les bent ik ontspannen weer naar huis gegaan en ik kom zeker nog eens terug!

Rene v.d.H ICT manager & yogadocent