Retreatweekend aan zee

Ben jij toe aan een ontspannen weekend aan zee? Genieten van een heerlijk weekend waarin je helemaal niets hoeft?

Eind september organiseren Stephanie en Marlous een fijn weekend op een geweldige locatie in Zeeland, waarbij je helemaal kunt opladen.

 

Waar kun je aan denken bij dit weekend? Yoga, meditatie, ademwerk, workshops, een strandwandeling, vegetarische/veganistische maaltijden en meer!

 

Slaap tijdens je verblijf in één van de heerlijke appartementen die uitgerust zijn met een moderne eigen badkamer en keukentje. Dit alles zorgt ervoor dat je op zondag helemaal uitgerust met nieuwe inspiratie en inzichten naar huis gaat.

 

De locatie is is een prachtige plek van 5000m2 met een prachtige kas waarin we eten, een lichte yogazaal en zeeën aan ruimte voor een korte wandeling of een kopje thee in de zon. Én het strand is maar op enkele minuten afstand met de auto.

 

Inclusief:

- 2 overnachtingen in een appartement

- Bedlinnen en handdoeken

- Alle activiteiten

- Alle maaltijden (vegetarische/veganistische)

- Onbeperkt water, thee/koffie, fruit en snacks.

 

Locatie: Finca Vrij - Zeeland

 

Early bird (t/m 31 mei) €305,-

Reguliere prijs: €355,-

 

Heb je vragen of vind je het fijn om vooraf even met ons te bellen om te kijken of dit weekend iets voor je is? Stuur gerust een mailtje:

Stephanie - info@studioholistic.nl

Marlous - marlous@insideyogautrecht.nl  

 

 

''Het retreatweekend dat vorig jaar werd georganiseerd door Marlous en Stephanie voelde als een cadeau. Een moment om echt te ontspannen op een mooie locatie, met een goede balans van verschillende yogalessen, inspiratie workshops, wandelingen en ruimte voor vrije tijd. Marlous en Stephanie zijn van nature gastvrij en weten een hele fijne sfeer te creëeren. Dit uit zich ook in de attenties, het goed verzorgde eten en de aandacht voor alle deelnemers. Kortom, een absolute aanrader! ''

- MARIANNE MEIJER

 

‘‘Op zoek naar een heerlijk retreatweekend met een flinke dosis selfcare, dan moet je mee met Marlous en Stephanie! Zij zorgen samen met veel liefde voor een perfecte combi van ontspanning, tot jezelf komen en heerlijk zelfgemaakt eten! De yin yoga lessen zijn extra speciaal door de reiki en massage elementen en de workshops laten jou stil staan bij hoe je voor jezelf zorgt en waar je dit nog meer mag doen. Ik raad iedereen aan om mee te gaan!’’

-MARIEKE VAN ZWAM

 

Retreatweekend aan zee

€ 355,00

€ 305,00

  • Beschikbaar

Zomeryoga in het bos

De zon komt op achter de bomen, je voelt het koele zand onder je voeten, de wind waait door de bladeren van de bomen, je ruikt de frisse lucht en hoort de vogels zingen. Ingrediënten die een yogales in het bos bijzonder maken! Laat je verrassen, doe gemakkelijke kleding aan en neem een strandlaken of mat mee. Elke les staat op zichzelf en iedereen is welkom, zonder of met yoga-ervaring.

 

Praktische informatie: bij mooi weer en als er een docent beschikbaar is.  Verzamelen parkeerplaats restaurant Klein Zwitserland, Traaij 295, Driebergen om 09:45 uur.  Meld je aan voor de 'zomeryoga bos whatsappgroep' door een appje te sturen naar Marlous (0634333234) Je wordt toegevoegd aan de whatsappgroep en ontvangt een berichtje als er les is. Je hoort dan ook welke docent de les zal geven. Het zal een hatha of yin yoga les zijn!

 

De les wordt gegeven op donatiebasis. Je kunt de doneren via de tikkie link die via de whatsappgroep wordt gestuurd. 

 

''In juni ben ik naar de workshop “zomeryoga in het bos” geweest. Marlous stond klaar om alle deelnemers te ontvangen en na een korte wandeling kwamen we bij een prachtige open plek in het bos. Marlous verzorgde een heerlijke Yin Yoga les terwijl de zon je lichaam verwarmt en er een fijn briesje wind stond. De achtergrond geluiden uit het bos zorgen er voor dat je nog dieper kunt ontspannen. Na de les bent ik ontspannen weer naar huis gegaan en ik kom zeker nog eens terug!''

Rene v.d.H ICT manager & yogadocent