Agenda 2020

Vrijdag 31 januari - zondag 2 februari: Heathy mind retreat nieuwjaarseditie in Vorstenbosch 

Vrijdag 3 april - zondag 5 april: Retreatweekend Zeeland

Retreatweekend: 3-5 april 2020

LET GO & GROW

 

In het voorjaar is het zover; ons tweede retreatweekend in Zeeland. Op een prachtige locatie midden in de natuur waar je heerlijke wandelingen kunt maken. En met een geweldig uitzicht over de polder vanuit de yogaruimte.

 

Samen met mijn lieve vriendin én holistisch coach Stephanie Benschop gaan wij weer een heel mooi, warm en verbindend weekend neerzetten. Een weekend helemaal voor jezelf, waarin je niets hoeft maar alles mag. Wij geven verschillende yogalessen en groepssessies tijdens dit weekend. Gericht om de winter echt achter je te laten (let go) en vooruit te kijken richting de lente en zomer (grow). Dit is de periode waar de yang energie omkomt en alles om ons heen begint uit te lopen en te groeien. Om even stil te staan bij jezelf. Waar sta ik op dit moment? Wat kan ik loslaten? En waar wil ik naartoe? Wij begeleiden je graag in dit proces.

 

Daarnaast wordt er heerlijk vegetarisch/vegan gekookt en staat de hele dag thee/water en fruit klaar. Ook heb je voldoende vrije tijd om rustig een boek te lezen uit de uitgebreide bibliotheek, een lange wandeling te maken, een middagdutje te doen of te mediteren in de lichte yogazaal met uitzicht over de polder.

 

 

Inclusief:

- 1 persoonskamer met eigen badkamer, bedlinnen en handdoeken.

- Alle vegetarische/vegan maaltijden.

- Onbeperkt thee/water, fruit en snacks.

- Alle activiteiten en sessies.

Praktische informatie:

3 april 15:00 - 5 april 15:00

Early bird: €305,00 (t/m 31 december)

Reguliere prijs: € 355,00

Maximaal 12 deelnemers

Aanmelden of meer info: marlous@insideyogautrecht.nl