One day retreats


30 oktober - One day retreat - Autumn edition

Het One Day Retreat is voor iedereen die behoefte heeft aan een dag vol yoga, rust, opladen, verbinding en nieuwe inzichten. Deze dag is voor iedereen toegankelijk, of dit je eerste keer is dat je een (one day) retreat volgt en/of yoga doet of je al vaker zoiets hebt gedaan, je bent helemaal welkom!
Waar kun je aan denken bij deze dag? Het programma hebben we met zorg samengesteld en bestaat o.a. uit meditatie, yin yoga, energetische oefeningen, ademwerk, vrije tijd en schrijfoefeningen. 
Programma 

09:30 - 10:00 uur Inloop + koffie/thee met iets lekkers

10:00 - 12:00 uur Sessie 1 

12:00 - 13:00 uur Lunch

13:00 - 14:30 uur Vrije tijd

14:30 - 16:30 uur Sessie 2 

16:30 - 17:00 uur Afsluiting

Inclusief

- Verschillende inspirerende sessies verzorgd door Stephanie en Marlous.

- Welkom met koffie/thee en wat lekkers

- Een gezonde, vega(n) lunch met salade, soep en brood.

- Onbeperkt water, thee/koffie.

Locatie 
Noordwijk

Deze retreat was prachtig! Bij binnenkomst was ik zo druk in mijn hoofd en na 1 dag verliet ik de prachtige retreatplek met kalmte en rust. De retreat is het beste cadeau wat je jezelf kunt geven. Alles was perfect georganiseerd met het lekkerste vegan eten wat ik ooit heb gegeten, prachtige ambiance, mooie overdenkingen, nieuwe geleide meditaties en yin yoga! Wauw, ik ga zeker weer mee de volgende keer!

- ELIZE BEEN


One day retreat - Autumn edition - 30 oktober - Noordwijk

€ 150,00

  • Beschikbaar

Yin & sound retreat - datum volgt snel

Heb jij behoefte aan een dag voor jezelf, wil je naar binnen keren, tot rust komen, verbinden met jezelf, jouw hart openen op een prachtige locatie in het samenzijn met een mooie groep andere vrouwen?

 

Wil je ook graag ervaren hoe het is om expressie te geven aan dat wat in jou leeft door middel van sound en blokkades opheffen rondom jouw stem? Dan ben je super welkom  tijdens het Yin & Sound retreat.

 

Marlous en Wies bundelen hun krachten en nemen jou mee met oa. yin yoga, meditatie, een cacao ceremonie, soundhealing & mantra’s op een verzorgde dag incl. vega(n) lunch en thee. 

 

Ervaring met yin yoga, mediteren, het zingen van mantra’s of soundhealing is niet nodig, we creëren een veilige setting waar je helemaal jezelf kunt zijn. We hebben maar plek om maximaal 16 vrouwen te ontvangen en kijken uit naar een fantastische dag samen! 

 

 

 

 

Locatie 

Volgt snel