Buitenyoga

De zon komt op achter de bomen, je voelt het koele zand of gras onder je voeten, de wind waait door de bladeren van de bomen, je ruikt de frisse lucht en hoort de vogels zingen. Ingrediënten die een yogales in het bos of park bijzonder maken! Laat je verrassen, doe gemakkelijke kleding aan en neem een strandlaken of mat mee. Elke les staat op zichzelf en iedereen is welkom!

 

Praktische informatie bosyoga in Driebergen

Samen met yogadocent Manon www.vionte.nl geef ik gedurende de zomer lessen in het bos in Driebergen. Wij bepalen wanneer de lessen plaastvinden, altijd in de ochtend van 10:00-11:15 uur.

 

Meld je aan voor de 'zomeryoga bos whatsappgroep' door een mailtje te sturen naar Marlous (marlous@insideyogautrecht.nl) Je wordt toegevoegd aan de whatsappgroep en ontvangt een berichtje als er les is. Je hoort dan ook welke docent de les zal geven. 

 

De les wordt gegeven op donatiebasisdoor middel van een tikkie betaalverzoek. 

 

Praktische informatie Julianapark Utrecht

Samen met yogadocent Lisanne van www.meisjesvandemoon.nl geef ik gedurende de zomer lessen in het Julianapark in Utrecht. Wij bepalen zelf wanneer de lessen plaats gaan vinden. De lestijden staan wel vast:

🌞 Ochtend: 10:00 - 11:15 uur

🌚 ‘S avonds: 19:30 - 20:45 uur

Je wordt op de hoogte gehouden in de whatsapp groep waarbij alleen wij als beheerders berichten kunnen plaatsen. Betaling is op basis van donatie door middel van een tikkie betaalverzoek.

 

Testimonails

''Na ruim 2 maanden thuisyoga was ik zo ontzettend blij toen ik de post van Marlous zag op Instagram. Eindelijk weer offline samen yoga en dan ook nog eens in een prachtige bosrijke omgeving met de kikkers en vogels om ons heen. Echt even een geluksmomentje op de mat. Super dankbaar dat Marlous dit aanbiedt. Haar yin yoga helpt me om weer even tot mezelf te komen en te ontspannen, om mijn lichaam weer even te voelen en te voeden. Ze begeleidt je heel fijn in de houdingen en waar nodig krijg je tips om die zo comfortabel mogelijk te maken. Ik vind het ook heel leuk dat Marlous tijdens de houdingen soms een inspirerende tekst voorleest die je aan het denken kan zetten. Na de les kom ik herboren, vol energie en blij van de mat! Dankjewel Marlous!''

- LISELOTTE TIELAND

 

''Marlous stond klaar om alle deelnemers te ontvangen en na een korte wandeling kwamen we bij een prachtige open plek in het bos. Marlous verzorgde een heerlijke Yin Yoga les terwijl de zon je lichaam verwarmt en er een fijn briesje wind stond. De achtergrond geluiden uit het bos zorgen er voor dat je nog dieper kunt ontspannen. Na de les bent ik ontspannen weer naar huis gegaan en ik kom zeker nog eens terug!''

RENE VAN DE HORST - ICT manager & yogadocent